Voorjaarscollecties, ze komen er aan!

Hoera....de eerste voorjaarscollecties druppelen al weer binnen. Deze zijn zoals altijd, super verrassend, mooi en inspirerend. Iedereen is welkom om, uiteraard geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie, te komen passen en zich te laten adviseren door ons enthousiaste team. Ons team bezoekt maandag 21/1 de modefabriek en zal dan met nog meer inspiratie en nieuwigheidjes naar huis komen...

home blog nieuws 600x800 04.2019

Feest Carin !

"Onze" Carin ziet op 29 januari aanstaande Sarah ! En al is het haar niet aan te zien, toch willen wij haar van harte feliciteren en hopen dat ze nog heel veel gezonde en 'fashiontastische' jaren bij ons is! 

home blog nieuws 600x800 02.2019

SALE en gewijzigde openingstijden

home blog nieuws 600x800 03.2019

SALE is nu in volle gang. Op alles (met uitzondering van basis- en nieuwe collectie) geven wij -50% korting (of meer. Ook hebben we in Elsloo een 'outlet-corner' met veel leuke items voor lage prijsjes.
 

Blue Monday!?

Blue Monday? Dacht het niet! Spice up die kledingkast met deze musthave blauwe items.
Klik op afbeelding voor vergroting.

BlueMonday 01

 

 

Hartverwarmend fashion feestje!

Vrijdag 31/8 was het dan zover. Om klokslag 19.00 uur kreeg de nieuwe eigenaresse Anouck Hügel uit handen van Wendy Heykens symbolisch de sleutel van Double You Women Beek en Elsloo. Na een mooi woordje van beide dames was het tijd voor een spetterend fashion feestje en werd de collectie op een enthousiaste manier getoond door zeer ervaren mannequins.

 
 

Het plezier spatte ervan af en ook de dj, die het geluid perfect verzorgde, had er lol aan. Na afloop was er nog tijd om de collectie te bewonderen en stonden er heerlijke hapjes (verzorgd door ByMischa) en drankjes klaar. Het feest ging tot in de late uurtjes door en na afloop waren alle aanwezigen het er over eens: dit was een schitterend feest om nooit te vergeten! 

Wendy en Anouck zijn jullie ook enorm dankbaar voor alle lieve woorden, bloemen, cadeautjes en berichtjes. Het was hartverwarmend.

Hieronder een kleine foto-impressie (gemaakt door Kim Berkhof van 'BijMooi') van deze geweldige dag. Houd voor foto's van de collectie onze Facebook- en Instagram-pagina in de gaten. Komende weken zullen we regelmatig mooie plaatjes posten.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T Elsloo + 31 (0) 46 437 3850
T Beek + 31 (0) 46 850 6350